Werkwijze

      WAAR SONJA JE BIJ KAN HELPEN:

13-008 309

13-008 287

Vermindering lichamelijke klachten

Gewichtsverbetering

Verbeteren sportprestaties 

Sterker worden en creëren van spiermassa

Conditieverbetering

Trainen onder professionele begeleiding

Het moeilijkste element om een resultaat te behalen is de motivatie om keer op keer weer te gaan trainen en de juiste voedings- en leefwijze stapsgewijs in je leven te integreren. In overleg met de klant zal de training worden ontwikkeld en samengesteld. Ook is het mogelijk om voedingsadviezen van Julia te raadplegen voor een optimaal resultaat.

Doorzetten, helemaal in je eentje… dat is vaak moeilijk.

Mijn enthousiasme zal je meeslepen en mijn overtuiging, trainingservaring en opleiding geven je vertrouwen, motivatie en de inzet om je eigen doelen te behalen. Je zult zien dat je steeds weer je grenzen weet te verleggen.

Wat je doel ook is maak het haalbaar met een 1 op 1 training of wanneer je dit wenst in een small group. Ik ben de stok achter jouw deur en help je met plezier je doelen te behalen voor zowel binnen als buiten trainingen.

Mijn werkwijze is aangepast aan je wensen en mogelijkheden, leeftijd en fysieke conditie.

Bij de begeleiding van de training zal er nadrukkelijk aandacht besteed worden aan de juiste lichaamshoudingen en technieken om compensaties en blessures te voorkomen, of om reeds ontstane compensaties te corrigeren en de daaruit ontstane lichamelijke problemen te verbeteren.

Vanuit mijn NASM opleiding heb ik geleerd om een training concept toe te passen waarbij alle trainingsvormen op een geïntegreerde manier onderdeel uitmaken van een progressief systeem.
Deze trainingsvormen zijn:

13-008 305
– Flexibiliteits training
– Cardiorespiratoire training
– Core training
– Balanstraining
– Reactie training
– Snelheid, beweeglijkheid
   en reactievermogen (SAQ)
– Krachttraining

Dit systeem is ontwikkeld door NASM (National Academy of Sports Medicine) en wordt aangeduid met Optimale Prestatie Training (OPT). Het is gebaseerd op de wetenschappelijke richtlijnen en principes uit de bewegingsleer.

Elke fase is zo opgebouwd dat het je voorziet van een systematische opbouw waarmee vooruitgang geboekt kan worden ten aanzien van jouw persoonlijke doel. Tevens houdt deze training rekening met jouw specifieke persoonlijke behoefte en is gebaseerd is op wetenschappelijk bewijs. Bij deze revolutionaire aanpak van fitness is bewezen dat het de bio-motorische vaardigheden verbetert. Het bouwt op ieder niveau een hoge mate van flexibiliteit en dynamische, algemene functionele prestaties op.

Afwisselende trainingen

Zoals je hebt kunnen lezen kan ik je afwisselende trainingen bieden, ook boks trainingen tijdens de warming up behoren tot de mogelijkheden. Momenteel volg ik zelf bokstrainingen en hoop ik in de toekomst hier gerichter mee aan de slag te kunnen….Het boksen heeft een positieve invloed op je body en mind.

Wanneer je nog vragen hebt neem dan gerust contact met me op of maak een afspraak zodat we een en ander kunnen bespreken en nader kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit je te ontmoeten….

Your Personal Trainer – Jij bent het waard

13-008 30913-008 51213-008 28313-008 48813-008 07113-008 486