Wellness Centre

 

overzichtfoto zwembad

INSPANNING EN ONTSPANNING

Sonja is met haar bedrijf Join My Workouts met veel plezier werkzaam geweest bij Sport- en Afslankinstituut Julia. Sinds 2 januari 2014 geeft ze haar trainingen op BILDERBERG LANDGOED LAUSWOLT te Beetsterzwaag. Op deze prachtige locatie is het voor zowel hotelgasten als mensen uit de regio  mogelijk om deel te nemen aan de trainingen van Sonja. U bent allen van harte welkom.

WELDAAD VOOR LICHAAM EN GEEST

Sonja geeft haar workouts  in “Studio Lauswolt voor Personal Training en Fitness” en op Landgoed Lauswolt vinden er eveneens Bootcamp Trainingen in de buitenlucht plaats. Na elke PT-sessie is het mogelijk om kosteloos te genieten van de faciliteiten zoals het zwembad, de sauna en het Turks stoombad. Bovendien beschikt Bilderberg Landgoed Lauswolt over een Wellness Centre  ” The Art of Beauty, La Prairie”.

Well-Being massage fotoHet zit Sonja in het bloed om te blijven vernieuwen. Regelmatig past ze haar trainingen aan op de belastbaarheid van de klant en volgt ze workshops om ieder lichaam te kunnen blijven uitdagen. Hierbij is het van belang dat we aandacht blijven besteden aan een goede balans tussen lichaam en geest.

Wellness is een samenvoeging van ‘wellbeing’- je goed voelen – en van ‘fitness’- actief bezig zijn met je lichaam. Letterlijk vertaald betekent het Engelse woord Wellness “Gezondheid”. Steeds meer mensen zijn zich bewust van hun gezondheid en de verschillende mogelijkheden om hier mee bezig te zijn. Wellness Centre “The Art of Beauty, La Prairie” en “Join My Workouts” Personal Training maken een combinatie tussen beide mogelijk.

foto sauna ruimte

Veel mensen willen ontspannen in een luxe en mooie omgeving en hechten waarde aan sporten onder professionele begeleiding. Bij beide bedrijven spelen

persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding een belangrijke rol. Het is mogelijk voor iedereen om te genieten van de sfeervolle ambiance van Lauswolt. Wanneer u een afspraak maakt voor een Personal Training dan kunt u dit indien gewenst combineren met de faciliteiten van het Wellness Centre. Dit is ook mogelijk wanneer u niet als gast in het hotel verblijft, maar bijvoorbeeld in de regio woont.

Er zijn Well-Being arrangementen samengesteld door het Wellness Centre en Join My Workouts. Na inspanning onder begeleiding van de Personal Trainer  is ook rekening gehouden met ontspanning. Een heerlijke  massage of vele andere Wellness mogelijkheden die het Wellness Centre biedt kunnen we van harte aanbevelen..

Voor meer info over het Wellness Centre van Lauswolt klik hier .