Ervaringen

HENNITA

Ik train sinds een jaar bij Sonja. Begonnen met het idee dat sport niet leuk is, maar een noodzakelijk kwaad op mijn leeftijd. Een jaar verder heeft Sonja me geleerd dat sport leuk kan zijn. Kickboksen is zelfs een feest! Maar wat misschien nog wel belangrijker is dat ik door het kickboksen nu zelf weet dat iets leuks nauwelijks moeite kost. Een les, die ik in theorie kende, maar nu zelf doorleefd heb. Een les, die in de rest van mijn leven van waarde is. Met dank aan Sonja!


ILSE EN MARIJE

Twee keer in de week hebben we PT van Sonja. De trainingen zijn heel erg gevarieerd en soms ook erg zwaar. We trainen vaak met verschillende materialen zoals kettlebells, medicineballs, de Aerosling en weerstandsbanden. Tijdens de trainingen is Sonja erg motiverend waardoor je tot het uiterste gaat, terwijl Sonja heel goed oplet of de oefeningen goed worden uitgevoerd. Na de trainingen weet je in ieder geval dat alle spieren weer getraind zijn. Ondanks dat je kapot bent na de training, ga je met een voldaan gevoel naar huis.


HENK / GRIETJE

Door de positieve ervaringen van Henk met de personal trainingen bij Sonja ben ik ook enthousiast geraakt en heb ik vervolgens eerst een proeftraining gehad om te kijken of dit iets voor mij zou kunnen zijn. Voordat we aan de training begonnen heeft Sonja een aantal testen met me gedaan, hierbij keek ze vooral naar mijn houding en daarbij constateerde ze dat er wel een aantal aandachtspunten waren waarmee ze rekening moest houden tijdens de Personal Training. Het verbaasde mij dat Sonja aan de hand van deze testen precies wist aan te geven wat mijn lichamelijke beperkingen waren zonder dat ze mijn voorgeschiedenis kende. Na deze eerste Personal Training was ik overtuigd van de meerwaarde. De eerste PT-sessies hebben Henk en ik tegelijkertijd bij Sonja gevolgd, waarbij er aandacht was voor individuele belastbaarheid. Omdat Henk vanwege zijn schouderklachten extra aanpassingen nodig had tijdens de training heb ik toch gekozen voor een 1 op 1 training. Op deze manier kon ik met behulp van Sonja nog meer uit mezelf halen. Uiteindelijk ben ik zelfs mee gaan doen aan de bootcamp-trainingen, sporten in de buitenlucht was voor mij een heerlijke ervaring. Super dat er aandacht was voor alle deelnemers, met iedereen werd rekening gehouden. Op ieder niveau kon getraind worden. Ik moet toegeven dat ik wel eens dacht tijdens en na de training: “nooit geweten dat ik zoveel spieren had”. Ik heb gemerkt dat je geestelijk en lichamelijk steeds beter in je vel gaat zitten door het volgen van deze intensieve en gevarieerde trainingen.


SANDRA

Nu 18 kilo lichter

Met mijn lijn gaat het goed. Ik heb nu een paar weken niet zozeer het weekmenu gevolgd maar je weet zelf wat wel en niet kan dus ik ben niet aangekomen en niet afgevallen. Ik wil sowieso nog 5 kilo kwijt, en ik weet dat het me gaat lukken. Ik begin straks weer met de weekmenu’s en ga weer trainen. Hardlopen is toch wel mijn ding en dat is dankzij jou. Ik had dit nooit verwacht! Ik blijf wel lid bij Julia maar trek mijn eigen lijn. Ik heb heel veel gehad aan jouw PT-sessies. Ik wou je daarom ook heel erg bedanken voor de vele tips en trucs. Ik heb er echt veel aan gehad!! Het is een kunst om zowel naar de binnenkant als naar de buitenkant te kijken…maar jij kunt het. Ik had altijd een goed gevoel bij jou. Ik wens jou in Beetsterzwaag een zeer succesvolle en sportieve carrière toe. Bedankt voor alles!


MARIEKE

Na meer dan 2 jaar niet te hebben gesport door mijn rugproblemen ben ik eind vorig jaar weer begonnen. In het begin sportte ik alleen voor mezelf in een rustig tempo en paste ik mijn voeding niet echt aan waardoor er niet veel veranderde. Ik wou graag wat overtollige kilo’s kwijt en ja dan zal er wel wat moeten gebeuren! Sinds 6 weken ben ik begonnen met intensief sporten en voedingsbegeleiding bij Sonja en Julia. De overtollige kilo’s gaan er nu wel af. Ik ben vooral erg positief over de PT-sessies met Sonja, dit is echt heerlijk! Je doet enorm veel, haalt echt alles uit jezelf. Hierdoor merk je dat je veel meer kunt dan daadwerkelijk altijd doet. Je krijgt er enorm veel motivatie door! En je traint ook nog om goed in balans te zijn/blijven. Wat voor mij ook erg belangrijk is omdat ik anders weer rugklachten krijg. Je voelt je veel fitter en sterker..! Het sporten wordt steeds leuker en je gaat steeds een stapje verder. Ook de bootcamp op zaterdagochtend is erg leuk en lekker in de buitenlucht. Ik ben erg tevreden en wil tegen Sonja zeggen: Ga zo door!


ANNETTE

Ik ben bij Sonja komen trainen omdat ik graag strakker in mijn vel wil zitten. Natuurlijk wil ik ook proberen de kilo’s eraf te krijgen. Bij 1 op 1 training wordt er vooral goed op mijn houding gelet en in groepsverband is dat gewoon minder het geval. De training is zwaar maar na afloop heb ik een voldaan gevoel. Alle spiergroepen komen aan bod. Ik ga met plezier naar de trainingen.